özgeçmiş

A.2.

Doğum tarihi ve yeri:      11.02.1989 / Giresun

A.3.

Yabancı dil bilgisi:      İngilizce / Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS): 65

A.4.

Görev yeri:      Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Bölümü

A.5.

İletişim bilgileri (e-posta adresi / telefon):

B.      EĞİTİM BİLGİLERİ

B.1.

Mezun olduğu üniversite / fakülteyi lütfen belirtiniz:      Pamukkale Üniversitesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu (Lisans)

B.2.

Mezuniyet tarihini lütfen belirtiniz (yıl olarak):      2013

B.3.

Varsa, akademik ünvanları lütfen belirtiniz:      Araştırma Görevlisi

C.     İŞ TECRÜBESİNE AİT BİLGİLER

C.1.

Bugüne kadar çalıştığı kurum / kuruluşları  lütfen belirtiniz:

2013-2015-Özel Giresun Kent Hastanesi

2015-Halen-Gazi Üniversitesi,Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

D.     KLİNİK ARAŞTIRMALARLA İLGİLİ GENEL BİLGİLER

D.1.

İyi Klinik Uygulamalar (İKU) konusunda eğitim alınmışsa lütfen tarihi ve alınan kurum / kuruluşun adı ile belirtiniz:      Bulunmamaktadır.

D.2.

Varsa, araştırmacı olarak katılınan klinik araştırmaları lütfen belirtiniz:

1.      Ozkan T, Guclu-Gunduz A, Irkec C, Aydin Y, Ozkul C, Yazici G, Batur-Caglayan HZ, Nazliel B. Evalution of the Relationship Between Postural Imbalance and Ataxia Severity with Disability Level. 31st Congress of the European Committee for Treatment and Research in Multiple Slerosis (ECTRIMS 2015). Multiple Sclerosis Journal. 2015;23(S11)654-779.

2.      Aydin Y, Irkec C, Guclu-Gunduz A, Ozkan T, Yazici G, Ozkul C, Nazliel B, Batur-Caglayan HZ. Assessing the Construct Validity of BESTest in People with Multiple Sclerosis. 31st Congress of the European Committee for Treatment and Research in Multiple Slerosis (ECTRIMS 2015). Multiple Sclerosis Journal. 2015;23(S11)654-779.

3.      Ozkul C, Irkec C, Guclu-Gunduz A, Yazici G, Ozkan T, Aydin Y, Nazliel B, Batur-Caglayan HZ. Effect of Muscle Strength and Balance on Fatigue in Patients with Multiple Sclerosis. World Congress of Neurology on October 31 – November 5, 2015, Santiago, Chile. Journal of the Neurologic Sciences. 2015;357(Suppl1),e350-e356.

4.      Yazici G, Guclu-Gunduz A, Irkec C, Ozkul C, Aydin Y, Ozkan T, Nazliel B, Batur-Caglayan HZ. Effects of Fatigue on Functioning and Quality of Life in Patients with Multiple Sclerosis. World Congress of Neurology on October 31 – November 5, 2015, Santiago, Chile. Journal of the Neurologic Sciences. 2015;357(Suppl1),e350-e356.

5.      A. Guclu-Gunduz1, G. Yazici1, C. Ozkul1, C. Irkec2, T. Ozkan1, Y. Aydin1, B. Nazliel2, H.-Z. Batur-Caglayan2. Functional evaluation of stroke patients undergoing early physiotherapy in the Neurointensive care unit. 2nd Congress of the European Academy of Neurology. Eoropean Journal of Neurology. 2016;(Suppl. 1), 359–624.

D.3.

Varsa, izleyici (monitör) olarak katılınan klinik araştırmaları lütfen belirtiniz:      Bulunmamaktadır.

D.4.

Varsa, saha görevlisi olarak katılınan klinik araştırmaları lütfen belirtiniz:      Bulunmamaktadır.

D.5.

Varsa, araştırma eczacısı olarak katılınan klinik araştırmaları lütfen belirtiniz:      Bulunmamaktadır.

A.

B.