Etlik Yerleşkesi

Başkentimiz Ankara’nın gözde semtlerinden biri olan Etlik’te bulunan  yerleşkemiz, sosyal çevresi ile de öğrencilerimize doyurucu bir ortam sunacak. Hemen yanı başında bulunan Antares Alışveriş Merkezi, açık ve kapalı spor alanları, Bowling Salonları, basketbol ve futbol alanları gibi öğrencilerin her türlü aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri mekanlarla çevrili olan yerleşkemizin hemen yanı başında, Türkiye’nin en büyük kapalı yüzme havuzu da sizleri bekliyor. Keçiören Belediyesi’ne ait yüzme havuzu ve spor merkezlerinden öğrencilerimiz özel indirimlerle faydalanabilecekler. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizden hazırlık sınıfı okuyacak olan öğrencilerimiz Etlik Yerleşkemizde öğrenim görmektedirler.