ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

31.05.2018 Tarihli Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları

Anasayfa › Akademik › 31.05.2018 Tarihli Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları

31.05.2018 Tarihli Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları

31.05.2018 Tarihli Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları için Tıklayınız.

Fen Bilimleri Alanında Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Alanında Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Alanında (İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi) Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Alanında (Hukuk Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı) Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Alanında (İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ) Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.