ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › DUYURULAR

Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan İşçilerin Sınav Sonucu

4857 sayılı İş Kanuna tabi olarak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde çalıştırılacak olan eski hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan işçilerin 07.06.2018 tarihinde saat 10:00’da Ulus Ek Hizmet Binası Toplantı salonunda sözlü sınavı yapılmıştır.

31 Mart 2018 tarih ve 30377 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü Veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında eski hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan işçilerden sözlü sınavına katılanların sınav sonuçları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Kazanan adaylar hakkında gerçekleştirilecek olan güvenlik soruşturması neticesine göre adaylara işe başlama süreci ve istenilen belgeler ile ilgili olarak Üniversitemiz tarafından irtibata geçilecektir.

TERÖRLE MÜCADELEDE YARALANAN

SIRA NO