ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › DUYURULAR

AYBÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriteri Ek Koşulları ve Başvuru Formu

AYBÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriteri Ek Koşulları için
tıklayınız.

Fen Bilimleri Alanında Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu
için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Alanında Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Alanında (İnsan Ve Toplum Bilimleri Fakültesi) Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Alanında (Hukuk Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı) Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Sosyal Bilimler Alanında (İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ) Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların Yayınlarını Değerlendirme Formu için tıklayınız.