ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Üniversitemizde Türk Tarihinde Göç ve İsyan Konulu Öğrenci Sempozyumu Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü ile Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde Esenboğa Külliyemizde “Türk Tarihinde Göç ve İsyan” konulu Lisans Öğrencileri Sempozyumu gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve birçok davetlinin katılığı program 14-15 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan, açılı dersini “Balkanlarda Göç ve İsyan” konusunda ODTÜ Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ömer Turan gerçekleştirdi. 12 Oturumun yapıldığı sempozyumda öğrenciler çeşitli konularda sunum gerçekleştirdiler.

Katılımın yoğun olduğu programın kapanış oturumunda; Prof. Dr. Musa Şamil Yüksel, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Işık, Dr. Öğr. Üyesi Ali Zafer Sağıroğlu değerlendirmelerde bulundu.

Türk Tarihinde Göç ve İsyan Konulu Öğrenci Sempozyumu 1

Türk Tarihinde Göç ve İsyan Konulu Öğrenci Sempozyumu 2