ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Siyasal Bilgiler Fakültemizin Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Esenboğa Külliyemizde gerçekleştirildi.

İktisat, Maliye, Uluslararası İlişkiler ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun durumda olan yaklaşık 280 öğrencimizin aileleriyle katıldığı programda Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Selami Akkuş ile Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Fatih Cemil Özbuğday açılış konuşması gerçekleştirdi.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde Fakülte birinci Mustafa İlker Çürük öğrenciler adına konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Fakülte birincisi Mustafa İlker Çürük, ikincisi Suleman Husseini, üçüncüsü Sherif Abdul Rahaman’a hediyeleri takdim edildi.

Program bölümlerde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildikten sonra mezuniyet pilavı ikramı ile sona erdi.

Siyasal Bilgiler Fakültemizin Mezuniyet Töreni 1

Siyasal Bilgiler Fakültemizin Mezuniyet Töreni 2