ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Üniversitemizde Çocuk İstismarı Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı organizasyonunda “Çocuk İstismarı Paneli” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Vekili Sn. Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Müdürü Prof. Dr. Aytünç Ateş, öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ile çok sayıda davetlinin katılığı program Çubuk Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programda Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetlerinden Öğr. Gör. Merve İmir ile SHMYO Müdürü Prof. Dr. Aytünç Ateş açılış konuşması yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Cengiz Özbeşler “İstismar Belirtileri ve Çocuklarımızı İstismardan Nasıl Koruruz?”, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Çelen “Çocuk İstismarının Hukuki Boyutu ve İhbar Yükümlülüğü”, Dr. Öğr. Üyesi Behlül Tokur “Sosyal Medyada Çocuk İstismarı: Çocuk ve Aile Mahremiyeti”, Ankara Saray Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Psikolog Adem Esen “İstismar ve İhmale Uğrayan Çocukların Rehabilitasyonunda Sevgi Evleri” konularında sunum yaptı.

Katılımın yoğun olduğu program soru-cevap bölümümün ardından sona erdi.

Programda emeği geçen Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri 2. sınıf öğrencilerinden Muhammed Onur ve Damla Halıcı’yı teşekkür ediyoruz.

Üniversitemizde Çocuk İstismarı Paneli 1

Üniversitemizde Çocuk İstismarı Paneli 2