ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Külliyemizde Kurulan Paintball Sahası Kullanıma Açıldı

Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliğinde Külliyemize Paintball Sahası kuruldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ın ilk müsabakasıyla Paintball Sahasının açılışı gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan açılış konuşmasında; “Üniversite olarak, öğrencilerimizin sosyalleşmesine ve spor yapmasına olanak sağlamaya devam ediyoruz. Külliyemizde bugün itibariyle açılışı yapılan Paintball Sahası ilk etapta tüm öğrencilerimize hizmet verecektir.” dedi.

Paintball Sahasını kullanmak isteyen öğrencilerimiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza başvuru yapabilir veya sks@ybu.edu.tr adresine mail atabilir.

Külliyemizde Paintball Sahası 1

Külliyemizde Paintball Sahası 2