ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Oxford Üniversitesinden Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezimize Davet

Üniversitemiz Göç Politikaları Merkezi (GPM) Merkez Müdürü Dr. A. Zafer Sağıroğlu Türkiye’nin göç gündemini değerlendirmek ve bir sunum yapmak üzere  Oxford Üniversitesine davet edildi.

Oxford Üniversitesi mezunlarının  her yıl bir araya gelerek düzenledikleri “9. Migration and the Future of Emerging Markets Sempozyumu bu yıl Oxford Üniversitesine bağlı Green Templeton College’da 11-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Dünyanın çeşitli üniversitelerinden araştırmacıların ve konuyla ilgili yetkin isimlerin katıldığı sempozyumda göç olgusunun gelecek dönemde küresel ve bölgesel etkilerinin artarak devam edeceği ve Türkiye’nin bu konuda mihver ülkelerden biri olacağı görüşü katılımcıların ortak düşüncesi olarak beyan edildi.

oxfordgocaybu1

oxfordgocaybu2