ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Üniversitemizde Ankara Üniversiteleri Ligi Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ev sahipliğinde Etlik Milli İrade Binamızda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 2017-2018 Akademik Yılı Faaliyetleri ile ilgili olarak toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı kapsamında Ankara bulunan Üniversitelerin 2. Lig Takımlarının katılacağı turnuvaların kura çekimi, yapıldı.  Üniversitemizden Spor Şube Müdürü Kasım Avcı’nın da katıldığı toplantıya ODTÜ, Ankara Üniversitesi, TED Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’den Spor Şube Müdürleri ve Spor Koordinatörleri katıldı.

Ünilig Toplantısı 1

Ünilig Toplantısı 2