ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Tüm Yerleşkelerimizde Açılış Buluşmaları Gerçekleştirildi

Üniversitemiz 2017-2018 Akademik Yılı açılışı dolayısıyla tüm yerleşkelerimizde öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimizin katılımı ile açılış buluşmaları gerçekleştirildi.

Esenboğa Külliyemiz başta olmak üzere Etlik, Bilkent, Çubuk, Cinnah yerleşkelerimizde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız organizasyonunda gerçekleştirilen programlarda öğrencilere ikramlarda bulunuldu.

Esenboğa Külliyemizde açılış konuşması yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan; Bilgiyi hikmet ve irfanla süsleyen milli şuura sahip gerçek entelektüeller olmanızı diliyorum. 2017-2018 Akademik Yılında geçen yıllarda olduğu gibi Üniversitemizden başarılı çalışmaların çıkacağına inanıyorum. Bu sene Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimize diğer öğrencilerimiz gibi başarılı bir yıl geçirmesi için akademik ve idari personelimizin ellerinden gelen her türlü desteği verecektir. 2017-2018 Akademik Yılın hepinize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Yerleşkelerimizde Açılış Buluşmaları 1

Yerleşkelerimizde Açılış Buluşmaları 2