ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Üniversitemizin Ortağı Olduğu Erasmus Plus Yükseköğretimde Stratejik Ortaklıklar Projesi’nin Çalıştayı İngiltere’de Gerçekleştirildi

Üniversitemiz koordinatörlüğünde ve Bristol Üniversitesi’nin de ortağı olduğu  Novel Approach: Transnational Postgraduate Education and Training Programme in Musculoskelatal regenerative Research adlı Erasmus+ Yükseköğretimde Stratejik Ortaklıklar Projesi’ne aitçalıştay ve eğitimler 09-15 Nisan 2017 tarihleri arasında İngilterede Bristol Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Programa, Üniversitemiz Rektörü ve projenin yasal temsilcisi Prof. Dr. Metin DOĞAN, Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizden proje koordinatörü Prof. Dr. Murat BOZKURT, Prof. Dr. Leyla Didem KOZACI, Arş. Gör. Mehmet Doğan AŞIK,  Dış İlişkiler Birim Koordinatörü Uzman Damla BÜLBÜLOĞLU, doktora öğrencilerimiz Dr. Safa GÜRSOY ve Dr. Mustafa AKKAYA katıldılar.

Bristol Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nishan Canagarajah, Biyomedikal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. George Banting ve Proje sorumlusu Dr. Wael Kafienah ve doktoraöğrencilerinin katılımıyla program, üniversitelerin sunumlarıyla başladı.

Projenin diğer ortakları Utrecht Üniversitesi ve Heidelberg Üniversitesi temsilcileriyle katılım sağladılar.

Program sonrasında Üniversitemiz ve Bristol Üniversitesi arasında ikili işbirliği anlaşmasıimzalandı.

Yükseköğretimde-Stratejik-Ortaklıklar-Projesi-1

Yükseköğretimde-Stratejik-Ortaklıklar-Projesi-2